Crock Pot wołowina Teriyaki jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego ryżu, czosnku w proszku, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Garnek Crock-Wołowina Teriyaki Z Brokułami, Crock Pot Corn Chowder, oraz Crock Pot Peach Cobbler + wideo.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.