Crock-Pot Pikantne Chili
Crock-Pot pikantne Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 62g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 883 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz zieloną cebulę, paprykę, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Crock Pot Kid-Friendly Turcja Chili, Pikantny Garnek Garnek Chili Papryka Kurczak, oraz Crock Pot Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 7-10 protokół.Wymieszaj chili w proszku, paprykę, kminek, oregano i sól.
Dodaj mielonego indyka (lub mielonej wołowiny i kiełbasy). Zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować mięso, często mieszając, aż gotowane przez, 8-10 minut. Po zakończeniu mięsa dodać do garnka.
Dodaj pomidory, nerkę, Chili i czarną fasolę oraz czekoladę do garnka i wymieszaj.Gotować na niskim poziomie przez 6-8 godzin lub na wysokim przez 4 godziny, mieszając od czasu do czasu, jeśli to możliwe. (Jeśli odbywa się na płycie kuchennej, gotować na małym ogniu, przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, przez 1 godzinę.).Top z wyboru dodatków, i cieszyć się!