Crispy Potato Chip Mac and Cheese

Crispy Potato Chip Mac and Cheese
Chrupiące chipsy ziemniaczane makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 1352 kalorii. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy ziemniaczane cheddar, ser cheddar, ser gruyere i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 147 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest spektakularne. Spróbuj Makaron ziemniaczany ze szpinakiem, Chrupiące Ciasteczka Z Chipsami Ziemniaczanymi, oraz Zapiekanka Do Squasha Z Chrupiącą Polewą Z Chipsów Ziemniaczanych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować łokieć makaron we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron łokciowyMakaron łokciowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Drenaż.
3
Połączyć okruchy chipsów ziemniaczanych, ser Parmigiano-Reggiano, bułka tarta, i masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać aż złoty kolor, o 5 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Ciepło przygotowany biały sos, ser Cheddar, ser Gruyere, i sucha musztarda w dużym rondlu na małym ogniu; gotować i mieszać, aż ser topi się, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
GruyereGruyere
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Zdjąć z ognia.
6
Ugotowany makaron i ser Połącz w dużej misce. Łyżka wymieszać w 4 (10-uncji) ramekins i przykryć topping CHIPS ziemniaczany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn