Chrupiąca ryba piec jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.11 za porcję. Jeśli masz ser cheddar, skondensowany krem z zupy grzybowej, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać natychmiastowy biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiące Paluszki Rybne, Chrupiąca Pieczona Ryba, oraz Chrupiąca Ryba W Piekarniku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozłóż ryż w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Zalać ryżem wrzącą wodą. Pokrowiec z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Odstawić 5 min. Odkryć.
5
Ułóż brokuły na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Zupę wymieszać z wodą; polać brokułami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
7
Posypać połową sera. Wierzch z rybą; posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Piec 30 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.