Crispy cheese & guacamole tortille
Przepis Crispy cheese & guacamole tortille mogą być wykonane w około 15 minut. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Ten przepis służy 2. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz dojrzały cheddar, liście kolendry, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 96%. Podobne przepisy to Grillowane Guacamole Nadziewane Tortille, Guacamole z tortillami z kminkiem, oraz Spice-crunch chicken with guacamole salad & tortillas.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Posypać ser na tortille, następnie kanapki je razem w parach, więc masz 2 kanapki tortilla. Usiądź na blasze i piecz przez 8-10 minut, aż złocisty, chrupiący ser się rozpuści.
Połowę awokado i łyżka się kawałki na 2 tortille; squash do tortillas trochę z tyłu łyżki. Rozsypać pomidory, chilli, kolendrę i przyprawy. Wyciśnij trochę limonki i natychmiast zjedz.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Guacamole. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.