Crispy Basa Fish & Shrimp
Crispy Basa Fish & Shrimp to pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz krewetki, płatki kukurydziane, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Crispy Basa Fish & Shrimp, Chrupiąca Pieczona Basa, oraz Nie ma sobie równych pieczona Basa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Posyp solą i pieprzem ryby i krewetki.Moczyć ryby i krewetki w mleku przez 15 minut.Pogłębiać w mące, strząsnąć nadmiar i ponownie przejść przez mleko.Płaszcz w płatkach kukurydzianych, naciskając na.
Rozgrzać olej w nieprzywierającej patelni, smażyć ryby 5 do 6 minut z każdej strony, w zależności od grubości.
Dodaj krewetki, smażyć 2 minut z każdej strony lub po prostu aż zwrócił różowy i lekko rumiane.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.