Crisp Prosciutto"Chips"
Crisp Prosciutto "Chips" to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to Polenta & prosciutto chips, Zupa Kasztanowa Z Chrupiącą Prosciutto, oraz Salmon & crisp prosciutto salad.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Lekko posmaruj pergaminową blachę do pieczenia oliwą z oliwek.
Ułóż plastry prosciutto na arkuszu, nie dotykając się nawzajem.
Umieścić w gorącym piekarniku i piec, aż chrupiące 10-12 protokół. Obserwuj go uważnie, ponieważ może szybko się palić.
Wyjmij arkusz z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Nie próbuj przesuwać "żetonów", aż do całkowitego ostygnięcia.