Crespelli może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Jeśli masz miód, oliwę z oliwek, kapustę napa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują .
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać czosnek i saute, aż będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Ubij ketchup, ocet, miód, sos sojowy i espresso. Dusić delikatnie przez 5 minut, aby wymieszać smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Zdjąć z ognia. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i wymieszać ze skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
5
Powinieneś mieć około 2 szklanki sosu. Zastrzegamy kilka łyżek sosu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Zmiksować rozdrobnionego kurczaka do pozostałego sosu. Pozostawić do ostygnięcia, następnie przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni lub odstawić, aż będziesz gotowy do montażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojemnik Na Posiekaną Cebulę
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Przygotować ciasto crepe: w średniej misce, ubić jajka i mleko, aż dobrze połączone. Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu i niech bańki i piany. Nadal gotować, aż masło zmieni kolor na jasnobrązowy, a następnie ubić masło do mieszanki mleka i jaj. W osobnej misce, połączyć mąkę, szalotki, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodaj mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, ubijając, aby zapobiec grudkom. Nie przepracuj ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Ciasto powinno po prostu pokryć tylną część łyżki. Jeśli wydaje się zbyt gęsty, ubij trochę mleka lub wody. Powinieneś mieć około 2 szklanki ciasta. Gotować naleśniki od razu, lub przykryć ciasto i przechowywać w lodówce tak długo 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naleśniki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Rozgrzać 10-calową patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Dodaj 1/2 łyżeczki masła, aby pokryć dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
13
Dodaj 1/4 szklanki ciasta na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
14
Wyjmij patelnię z ciepła i przechyl ją, aby równomiernie pokryć dno z ciasta. Powrót patelni na średnim ogniu i gotować, aż spód jest lekko rumiane, 50 do 60 sekund. Za pomocą szpatułki lub opuszkami palców ostrożnie obróć naleśnik i gotuj z drugiej strony przez 10 do 15 sekund. Ugotowaną krepę odstawić na blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałym cieście, aby w sumie zrobić 8 naleśników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
15
Lekko Spryskaj dno 2 (10-calowych) talerzy ciasta olejem. U dołu każdego talerza ułożyć 2 naleśniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naleśniki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
16
Rozprowadź pojedynczą warstwę kurczaka na każdym stosie naleśników i ustaw 1 więcej naleśników na każdej warstwie kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Naleśniki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
17
Na wierzchu rozłóż kolejną warstwę kurczaka. Zakończyć stosy z 1 więcej krepy na wierzchu każdego. Przykryj każdą płytkę folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
18
Piec na ciepło, 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
19
W międzyczasie, zrób slaw. Ćwiartka i rdzeń jabłka. Używając mandoliny lub ostrego noża, pokrój jabłko tak cienko, jak to możliwe, na kawałki wielkości zapałek.