Crescent Wontons Wypełniony Krabem

Crescent Wontons Wypełniony Krabem
Krabowe półksiężyce Wontonów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, serek śmietankowy, półksiężycowe bułeczki) ciasto półksiężycowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Crab Rangoon (Krab & Cream Cheese filled wontons), Jalapeno Cream Cheese filled wontons, oraz Crab Wontons.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. Rozwałkuj ciasto na powierzchni roboczej (jeśli używasz rolek półksiężyca, uszczypnij szwy do uszczelnienia); pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy, aby uzyskać 24 kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolki Półksiężyc ChłodniczyRolki Półksiężyc Chłodniczy
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszaj ser śmietankowy, mięso krabowe, cebulę i czerwoną paprykę. Łyżka około 1 łyżeczka mieszanki kraba 1/2 cala z 1 rogu 1 placu. Zaczynając od tego samego rogu, Złóż ciasto nad nadzieniem i mocno wsuń koniec pod nadzieniem; Kontynuuj toczenie do 1/2 cala przeciwległego rogu. Lekko szczotkować odsłonięty narożnik z białkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Białka JajBiałka Jaj
KrabKrab
CiastoCiasto
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Zwiń zwilżony róg ciasta na rolce; naciśnij, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Miejsce na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Pędzel z białkiem jajka. Powtórz z pozostałymi kwadratami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
6
Piec 10 do 15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Usuń z arkusza cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn