Creole Sausage and Vegetables jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 1,9 USD za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos worcestershire, przyprawę z owoców morza, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomidory można śledzić to danie główne z Kulki Popcorn Pink Peony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Warzywa Korzeniowe Creole, Kreolski kurczak i warzywa, oraz Creole Chicken & Vegetables.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotować kiełbasę, cebulę, słodką paprykę i czosnek w oleju na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z pomidorami, sosem Worcestershire, cukrem, sokiem z cytryny i przyprawami. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać okrę; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 7 minut lub tylko do miękkości okry.