Creole Deviled Eggs
Przepis Creole Deviled Eggs może zaspokoić Amerykański głód w około 37 minut. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, szczypiorek, marynowaną okrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kurczak Creole Deviled Eggs, Creole Shrimp Deviled Eggs, oraz Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w dużym rondlu. Przykryć wodą do 1 cala powyżej jaj; wymieszać z octem. Doprowadzić tylko do toczącego się wrzenia.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 15 minut.
Odcedzić i spłukać zimną bieżącą wodą do ostygnięcia.
Jajka obrać; pokroić na pół wzdłuż.
Żółtka umieścić w średniej misce, dodać serek śmietankowy i zacieru widelcem, aż będzie gładka.
Dodać jogurt i dalej 8 składników (przez czerwoną paprykę). Mieszamy łyżką na połówki białka (około 1 łyżki stołowej w każdej połowie).
Każdą połowę jajka udekorować 1 plasterkiem okry.