Crema de Lentejas (zupa z puree z soczewicy) jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, ząbek czosnku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Crema de Garbanzos (zupa puree z ciecierzycy), ZUPA Z SOCZEWICY PO KOLUMBIJSKU (SOPA DE LENTEJAS), oraz Zupa z soczewicy i szpinaku (Sopa de Lentejas con Espinacas).
Instrukcje
1
Do garnka dodać olej, marchew, cebulę, czosnek, pomidor i szalotki, doprawić solą i pieprzem. Gotować mieszając od czasu do czasu około 12 protokół. Wymieszać z kminkiem i gotować 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać soczewicę i wodę, doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć ogień do średniego niskiego, przykryć i gotować, aż soczewica stanie się miękka o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Dodać ziemniaki i kolendry, gotować przez 15 minut, aż ziemniaki są w pełni ugotowane i przetargu widelca.Używając blendera, puree zupę partiami, aż będzie gładka. Odstaw zupę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Twój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodaj więcej bulionu w razie potrzeby, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.Chochle do miski zupy i top z kremem, jeśli jest używany, i podawać natychmiast.