Crema de Garbanzos (zupa puree z ciecierzycy)

Crema de Garbanzos (zupa puree z ciecierzycy) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 161 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, mielony kminek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Crema de Lentejas (zupa z puree z soczewicy), Zupa z ciecierzycy, oraz Puree z ciecierzycy z chrupiącymi grzankami (crema De Garbanzos Con Pan.
Instrukcje
Umieść średni garnek do zupy na średnim ogniu.
Dodać masło, cebulę, szalotki, czosnek, mielony kminek, sól i pieprz. Gotować, aż cebula są miękkie i przezroczyste, o 5 protokół.
Odcedzić i opłukać ciecierzycę i dodać je do garnka z bulionem wołowym. Doprowadzić garnek do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ciecierzyca będzie miękka o 2 hours.In blender lub robot kuchenny, puree zupę w partiach, pozostawiając trochę tekstury i powrót zupę do garnka.
Dodać śmietanę i posiekaną kolendrę. Jeśli zupa jest zbyt gęsta, rozetrzyj ją wodą. Kadzi zupę do miski i udekorować każdą miskę z ciecierzycy i kolendry.