Crema de Frisoles con Chorizo (zupa z czerwonej fasoli z Chorizo)

Crema de Frisoles con Chorizo (zupa z czerwonej fasoli z Chorizo) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 543 kalorie, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kolendrę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Słodki ziemniak + Chorizo Tacos z Salsanem z czarnej fasoli i pieczonym Poblano Avocado Crema, Zupa z białej soczewicy z chorizo i kremem z papryki-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et crème au paprika, oraz Sosy Ziemniaczano-Chorizo Z Avocado Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w średnim garnku, na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez 2-3 protokół.
Dodaj czosnek, szalotka, ziemniaki, marchew i kminek. Doprawić solą i pieprzem. Gotować przez około 5 minut lub aż będą złote, często mieszając.
Dodaj kurczaka, wołowinę lub bulion warzywny, fasolę, pastę pomidorową i wymieszaj. Zmniejsz ogień do średnio niskiego dalszego gotowania przez około 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Przełożyć zupę do blendera lub użyć blendera zanurzeniowego i puree zupę, aż będzie gładka.Odstaw zupę do garnka. Gotować przez około 2 minuty i doprawić do smaku.Rozłóż w miseczkach i dodaj chorizo i kolendrę do dekoracji.