Crema de Frisoles con Chorizo (zupa z czerwonej fasoli z Chorizo)

Crema de Frisoles con Chorizo (zupa z czerwonej fasoli z Chorizo)
Crema de Frisoles con Chorizo (zupa z czerwonej fasoli z Chorizo) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 543 kalorie, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kolendrę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Słodki ziemniak + Chorizo Tacos z Salsanem z czarnej fasoli i pieczonym Poblano Avocado Crema, Zupa z białej soczewicy z chorizo i kremem z papryki-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et crème au paprika, oraz Sosy Ziemniaczano-Chorizo Z Avocado Crema dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w średnim garnku, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i gotować przez 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj czosnek, szalotka, ziemniaki, marchew i kminek. Doprawić solą i pieprzem. Gotować przez około 5 minut lub aż będą złote, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Dodaj kurczaka, wołowinę lub bulion warzywny, fasolę, pastę pomidorową i wymieszaj. Zmniejsz ogień do średnio niskiego dalszego gotowania przez około 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Przełożyć zupę do blendera lub użyć blendera zanurzeniowego i puree zupę, aż będzie gładka.Odstaw zupę do garnka. Gotować przez około 2 minuty i doprawić do smaku.Rozłóż w miseczkach i dodaj chorizo i kolendrę do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn