Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Crema de Ahuyaman o Calabaza (zupa dyniowa). Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.44 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 183 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 35 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, sól i pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Capón de ahuyama (nadziewany Squash lub Dynia), Pan Dulce De Calabaza-Słodki Chleb Dyniowy, oraz Kandyzowana Dynia (Calabazan en Tacha) na # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku na średnim ogniu rozgrzać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj marchew, cebula, czosnek, szalotki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj kminek, cynamon i gotuj, często mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
¼ łyżeczki Oregano
4
Dodać dynię, miód, sól, pieprz i bulion, przykryć garnek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut. Używając blendera zanurzeniowego, puree zupę, aż będzie gładka.