Creamy Peanut Butter Fudge Cake
Creamy Peanut Butter Fudge Cake to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 721 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 54 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj No Bake Creamy Peanut Butter Fudge Pie, Kremowa Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Creamy Dreamy Peanut Butter Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 3 (8-calowe) okrągłe ciasto z sprayem do gotowania. Patelnie liniowe z papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania. Odstaw patelnie na bok.
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj 3 szklanki cukru, dobrze ubijając.
Dodać kwaśną śmietanę; ubijać, aż będzie lekko i kremowo.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać mąkę na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mąką. Mieszankę ubijać z małą prędkością aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 27 do 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
Gdy warstwy ciasta są całkowicie chłodne, umieść masło orzechowe w dużej misce do mieszania.
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu ciasta.
Pozostałe 3 szklanki cukru i 1 1/2 szklanki wody zagotować na średnim ogniu w ciężkim 2-ćwiartkowym rondlu, delikatnie mieszając, aż cukier się rozpuści. Używając pędzla do ciasta zanurzonego w gorącej wodzie, spłucz kryształy cukru na bokach patelni. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 234 (Soft ball stage).
Wlać masło orzechowe i ubić drewnianą łyżką, aż do wymieszania i mieszanka zgęstnieje tylko lekko.
Natychmiast wlać około 1 szklanki lukier nad warstwą ciasta, rozprzestrzeniając się prawie do krawędzi. Szybko powtórz procedurę z drugą i trzecią warstwą ciasta i lukrem. Szybko mróz boki ciasta z pozostałym lukrem.
Niech ciasto stoi co najmniej do lukier jest firma przed cięciem. (Ciasto pozostanie ciepłe w środku przez około 2 godziny.
Wskazówki: Pracuj szybko, aby zmrozić ciasto. Lukier szybko twardnieje. Użyj długiej cienkiej szpatułki zanurzonej w gorącej wodzie, aby rozprowadzić lukier, gdy zacznie się jędrny. Elektryczny nóż działa najlepiej, aby wyciąć ciasto, jeśli serwuje jeszcze ciepłe.