Creamy Peanut Butter Fudge Cake

Creamy Peanut Butter Fudge Cake
Creamy Peanut Butter Fudge Cake to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 721 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 54 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj No Bake Creamy Peanut Butter Fudge Pie, Kremowa Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Creamy Dreamy Peanut Butter Fudge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz 3 (8-calowe) okrągłe ciasto z sprayem do gotowania. Patelnie liniowe z papierem woskowym. Pokryć papier woskowy sprayem do gotowania. Odstaw patelnie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj 3 szklanki cukru, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać kwaśną śmietanę; ubijać, aż będzie lekko i kremowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Dodać mąkę na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mąką. Mieszankę ubijać z małą prędkością aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
7
Piec w temperaturze 350 przez 27 do 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Gdy warstwy ciasta są całkowicie chłodne, umieść masło orzechowe w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
9
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu ciasta.
10
Pozostałe 3 szklanki cukru i 1 1/2 szklanki wody zagotować na średnim ogniu w ciężkim 2-ćwiartkowym rondlu, delikatnie mieszając, aż cukier się rozpuści. Używając pędzla do ciasta zanurzonego w gorącej wodzie, spłucz kryształy cukru na bokach patelni. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 234 (Soft ball stage).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Wlać masło orzechowe i ubić drewnianą łyżką, aż do wymieszania i mieszanka zgęstnieje tylko lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
12
Natychmiast wlać około 1 szklanki lukier nad warstwą ciasta, rozprzestrzeniając się prawie do krawędzi. Szybko powtórz procedurę z drugą i trzecią warstwą ciasta i lukrem. Szybko mróz boki ciasta z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
13
Niech ciasto stoi co najmniej do lukier jest firma przed cięciem. (Ciasto pozostanie ciepłe w środku przez około 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
14
Wskazówki: Pracuj szybko, aby zmrozić ciasto. Lukier szybko twardnieje. Użyj długiej cienkiej szpatułki zanurzonej w gorącej wodzie, aby rozprowadzić lukier, gdy zacznie się jędrny. Elektryczny nóż działa najlepiej, aby wyciąć ciasto, jeśli serwuje jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W54 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn