Creamsicle Twang

Creamsicle Twang
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Creamsicle brzdęk może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 23 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, koncentrat soku pomarańczowego, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Summer Twang, Pełnoziarniste Muffinki Śmietankowe Z Glazurą Śmietankową, oraz Creamsicle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cukier i wodę w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotuj 30 sekund, Usuń syrop cukrowy z ognia i pozostaw do ostygnięcia 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wymieszać 1/4 szklanki maślanki i 1/4 szklanki syropu cukrowego w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać równe ilości mieszanki maślanki do 8 form pop.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
4
Umieść formy pod kątem (spróbuj przechylić je w dużym plastikowym pojemniku); zamrozić 1 1/2 godziny.
5
Pozostałe 1 szklankę maślanki, pozostały syrop cukrowy, wanilia i koncentrat soku pomarańczowego z wyjątkiem 2 łyżek stołowych (rezerwa na ostatni krok).
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Eliksir GrEliksir Gr
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Wyjmij formy z zamrażarki i dodaj mieszaninę soku i pop sticks; zamrozić 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
7
Wyjąć formy z zamrażarki i rozprowadzić 2 łyżki koncentratu soku pomarańczowego między wyskakującymi; zamrozić 30 minut lub do momentu uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn