Creamed collard Greens with parmezan Crumbs
Creamed collard Greens with parmezan Crumbs may be just the Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 342 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, oliwę z oliwek, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Creamed Collard Greens, Creamed Collard Greens, oraz Creamed Collard Greens.
Instrukcje
W dużym garnku dodać wodę i boczek i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj zielenie collard garściami, mieszając, aż każda partia zwiędnie przed dodaniem więcej. Doprowadzić do wrzenia i dodać cebulę. Przykryć i dusić na umiarkowanym ogniu, aż collards są bardzo delikatne, o 40 protokół.
Zdjąć z ognia i ostudzić, a następnie wycisnąć kołnierze prawie suche i grubo posiekać.
Tymczasem w robocie kuchennym połącz suchą bułkę tartą z parmezanem, mieloną pietruszką, szałwią, czosnkiem i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Pulsuj, aż się zmieszasz.
Obficie posmaruj płytką 4-kwartową zapiekankę. W dużej misce, wymieszać collards ze śmietaną i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać jajka i rozprowadzić w przygotowanej zapiekance. Przykryć folią i piec 30 minut.
Posypać okruchy parmezanu nad collards i piec przez około 20 minut dłużej, lub aż okruchy polewa jest złoty. Rozgrzej brojlery i broil collards 10 cali od ciepła, aż okruchy chleba topping jest złoty brąz i chrupiące.