Creamed Collard Greens

Creamed Collard Greens
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać creamed Collard Greens spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 271 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól koszerna, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Creamed Collard Greens, Creamed Collard Greens, oraz Kimchi Creamed Collard Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Blanszować warzywa w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż staną się jasnozielone i zaczną zmiękać, 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Przełożyć do dużej miski z lodowatą wodą do ostygnięcia. Wycisnąć do sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj boczek i gotuj, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a boczek będzie chrupiący, 5-7 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Z garnka odcedzić wszystkie oprócz 3 łyżek boczku, w razie potrzeby dodać masło, aby odmierzyć 3 łyżki
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać szalotki; gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
7
Dodać mąkę i paprykę; mieszać stale przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Ubić w mleku i śmietanie; doprowadzić do wrzenia, ubijając często. Mieszać w zieleni; zmniejszyć ogień do niskiej. Dusić, często mieszając, aż warzywa będą miękkie i sos zgęstnieje, o 30 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZieloniZieloni
KremKrem
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Przełożyć kremową zieleninę do naczynia do serwowania; udekorować zarezerwowanym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
BoczekBoczek

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 2017Jest bogatsze i mniej miętowe niż zwykle, ale lubię bogactwo w tym roczniku, które można użyć trochę gras; więc przewidujemy wino z więcej jabłek i mniej mięty; chrupiące rzeczy. Paczka nazywa się Heel i jest na prawo od Anrechtu, z którego pochodzi jedno z wielkich trio win en-bloc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn