Cream Puffs II

Cream Puffs II
Cream Puffs II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, ekstrakt waniliowy, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca, Cannoli Cream Filled Choux Pastry (Cream Puffs), oraz Kremy lub eklerki z kremem z ciasta waniliowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodaj masło i wymieszaj, gdy się rozpuści, a następnie wróć do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Dodaj mąkę i sól na raz i energicznie mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Wyjąć z ognia i dodać jajka, po jednym na raz, energicznie mieszając po każdym, aż będą gładkie. Upuść przez czubate łyżki stołowe, 3 cale od siebie, na arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zmniejszyć ogień do 325 stopni F (165 stopni C) i piec 25 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjmij ptysie z piekarnika, podziel i usuń miękkie ciasto ze środka. Wyłącz piekarnik i wymień ptysie do wyschnięcia w piekarniku chłodzącym, 20 minut więcej. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
W średniej misce ubij śmietanę mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Wymieszać wanilią i cukrem. Chrupki napełnij bitą śmietaną. Roztopić kawałki czekolady w kuchence mikrofalowej lub powoli na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Bita śmietanaBita śmietana
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
MikrofalówkaMikrofalówka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
Mżawka roztopioną czekoladę na wierzchu kremu ptysie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn