Cream Puffs II
Cream Puffs II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, ekstrakt waniliowy, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca, Cannoli Cream Filled Choux Pastry (Cream Puffs), oraz Kremy lub eklerki z kremem z ciasta waniliowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
W średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj masło i wymieszaj, gdy się rozpuści, a następnie wróć do wrzenia.
Dodaj mąkę i sól na raz i energicznie mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę.
Wyjąć z ognia i dodać jajka, po jednym na raz, energicznie mieszając po każdym, aż będą gładkie. Upuść przez czubate łyżki stołowe, 3 cale od siebie, na arkuszu ciastek.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zmniejszyć ogień do 325 stopni F (165 stopni C) i piec 25 minut więcej.
Wyjmij ptysie z piekarnika, podziel i usuń miękkie ciasto ze środka. Wyłącz piekarnik i wymień ptysie do wyschnięcia w piekarniku chłodzącym, 20 minut więcej. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
W średniej misce ubij śmietanę mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Wymieszać wanilią i cukrem. Chrupki napełnij bitą śmietaną. Roztopić kawałki czekolady w kuchence mikrofalowej lub powoli na małym ogniu.
Mżawka roztopioną czekoladę na wierzchu kremu ptysie.