Cream Puff Heart
Cream Puff serce może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis zawiera 16 porcji z 219 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś masło, gotuj i podawaj mieszankę budyniu waniliowego, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawkowy Krem Puff Serce, Jabba the Puff-domowe ptysie, oraz Ciasto francuskie z kremem (inaczej ciasto francuskie z kremem lub ciasto eclair) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Przykryj blachę do pieczenia folią; folia tłuszczowa. Namierzamy 12 cali. serce na folię i odłóż na bok. W dużym rondlu zagotuj wodę, masło i sól na średnim ogniu.
Dodaj mąkę od razu i mieszaj, aż utworzy się gładka kulka.
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Upuść ciasto zaokrąglonymi łyżkami stołowymi wzdłuż zewnętrznej strony serca (kopce powinny prawie się dotykać).
Piec w temperaturze 400° przez 40-45 minut lub na złoty kolor. Podnieś folię i przenieś na ruszt. Natychmiast wyciąć szczelinę w każdym zaciągnięciu, aby umożliwić ucieczkę pary; ostudzić.
W rondelku ugotuj mieszankę mleka i budyniu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Super. Dodać bitą śmietanę i wanilię.
Umieść ptysie śmietankowe na talerzu do serwowania; podziel ptysie otwarte; wyrzuć miękkie ciasto od środka. Napełnij ptysie tuż przed podaniem; posyp truskawkami i wymień blaty. Pył z cukrem cukierniczym. Przechowuj resztki w lodówce.