Cream Crêpes
Przepis Cream Crêpes jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 98 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz philadelphia serek, mleko, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Cream Crêpes, Naleśniki Bananowo-Malinowe, oraz Ser Florencki Crêpes.
Instrukcje
Jajka i mleko ubić w średniej misce do wymieszania. Wymieszać z mąką.
Spray 8-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Wlać 1/4 ciasto Cup do patelni;tilt patelni, aby równomiernie pokryć dno patelni z ciasta. Gotować 1 do 2 min. lub do momentu, gdy spód crpe będzie lekko rumiany. Uruchom łopatkę okrągłą krawędź crpe, aby poluzować z patelni; skręć crpe. Gotować 1 min. lub do momentu, gdy spód crpe będzie lekko rumiany.
Wyjąć z patelni; odstawić. Powtórz z pozostałym ciasta, aby w sumie 8 crpes.
Ubić serek śmietankowy, cukier, skórkę z cytryny i sok do wymieszania.
Rozprowadzić 2 zaokrąglone łyżki. mieszanka twarogu na każdym crpe; złożyć na ćwiartki.
Miejsce na talerzach deserowych.
Gotować i mieszać konfitury i wody w rondlu na małym ogniu 2 do 3 min. lub aż do przegrzania. Łyżka do naleśników.