Cranbrosia Gelatin Mold

Cranbrosia Gelatin Mold
Cranbrosia Gelatin Mold może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, żurawinę, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żelatyna Żurawinowa Forma, Wakacyjna Forma Żelatynowa, oraz Owocowa Forma Żelatynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce połącz żurawinę z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić na 30 minut lub do rozpuszczenia cukru, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Odcedzić sok z pomarańczy i ananasa, zastrzegając 3/4 szklanki soku. Filiżanka ananasa na małe kawałki. Odstaw owoce na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
4
W małym rondlu posypać żelatyną zarezerwowany sok; odstawić na 1 minutę. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż żelatyna się rozpuści, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodać do mieszanki żurawiny; wymieszać z pomarańczami i ananasem. Złóż śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
W małej misce ubij śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać cukier cukierniczy; ubijać do uzyskania miękkich pików. Złożyć do mieszanki owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
8
Wlać do formy pierścieniowej z 6 filiżankami lub 12 pojedynczych form lekko pokrytych natryskiem do gotowania. Przechowywać w lodówce, aż zestaw. Unmold przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn