Cranbrosia Gelatin Mold
Cranbrosia Gelatin Mold może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę, żurawinę, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żelatyna Żurawinowa Forma, Wakacyjna Forma Żelatynowa, oraz Owocowa Forma Żelatynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz żurawinę z cukrem.
Odstawić na 30 minut lub do rozpuszczenia cukru, od czasu do czasu mieszając.
Odcedzić sok z pomarańczy i ananasa, zastrzegając 3/4 szklanki soku. Filiżanka ananasa na małe kawałki. Odstaw owoce na bok.
W małym rondlu posypać żelatyną zarezerwowany sok; odstawić na 1 minutę. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż żelatyna się rozpuści, o 2 protokół.
Dodać do mieszanki żurawiny; wymieszać z pomarańczami i ananasem. Złóż śmietanę.
W małej misce ubij śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Dodać cukier cukierniczy; ubijać do uzyskania miękkich pików. Złożyć do mieszanki owoców.
Wlać do formy pierścieniowej z 6 filiżankami lub 12 pojedynczych form lekko pokrytych natryskiem do gotowania. Przechowywać w lodówce, aż zestaw. Unmold przed podaniem.