Cranberry-Whiskey Sour Slush
Cranberry-Whiskey Sour Slush może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 216 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Mieszanka proof bourbon, woda, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Whiskey Sour Slush, Spiced Whiskey Sour-homemade sour mix, oraz Whiskey Sour dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 1/2 szklanki wody, cukier i sól w naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej; kuchenka mikrofalowa w wysokiej przez 3 minuty. Mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Połączyć syrop cukrowy i żurawinę w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Przecedzić mieszaninę przez sito wyłożone podwójną warstwą gazy na misce; nacisnąć mieszaninę, aby uzyskać płyn. Wyrzucić ciała stałe.
Połącz mieszankę żurawinową, bourbon i sok z cytryny w bezpiecznej do zamrażania misce, dobrze mieszając. Zamrozić mieszaninę przez noc lub do częściowego zamrożenia. Zeskrobać mieszaninę widelcem, aż będzie sypki; podawać natychmiast.