Cranberry Orange Bundt Cake
Need a deser wegetariański lacto ovo? Cranberry Orange Bundt ciasto może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 12. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis z mojego uzależnienia od pieczenia ma 5 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier puder, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Spróbuj Ciasto żurawinowo-pomarańczowe z pomarańczową polewą, Ciasto Pomarańczowo-Żurawinowe Bundt, oraz Ciasto Pomarańczowo-Żurawinowe Bundt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj i mąkę patelnią bundt.
Ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
W dużej misce wymieszać cukier i skórkę pomarańczową, aż będą pachnące.
Dodać masło i wymieszać, aż dobrze się połączy, wymieszać z jajkiem i połączyć na gładką masę. Wymieszać z sokiem pomarańczowym i wanilią. Ubij w mieszance mąki, aż tylko zwilżona( nie OVERMIX); złożyć w żurawiny.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez około 70-75 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż szpikulec włożony do środka ciasta wyjdzie czysty.
Odstawić 10 minut; skręcić na stojaku z drutu do ostygnięcia.
Gdy ciasto jest dokładnie schłodzone, ubij razem cukier puder i sok pomarańczowy, dodając więcej soku pomarańczowego lub więcej cukru pudru w zależności od potrzeb, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Rozprowadzić lub skropić glazurę na torcie.