Cranberry-Mango Fool with Gingersnaps
Żurawina-Mango Fool z Gingersnaps może być tylko przystawką szukasz. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 702 kalorie. Na $2.55 za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z vanillana, brązowy cukier, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mango Fool, Mango Blueberry "Fool", oraz African Mango Fool podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Włóż żurawinę z mango do robota kuchennego i przetwarzaj, aż będzie gładki.
Ubić razem śmietanę, cukier i ekstrakt waniliowy, aż do uzyskania miękkiego piku. Przełóż 1/4 szklanki śmietany w osobnej misce. Zagnieść puree do pozostałej śmietany, aż do połączenia. Napełnij każdy kielich czerwonego wina 1/2 sposób z niektórych głupca i posypać niektóre z gingersnaps. Napełnij kielichy przez resztę drogi kretynem, do góry odrobiną pozostałej bitej śmietany i posypką gingersnap.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i imbir i gotować do miękkości.
Dodaj sok pomarańczowy i brązowy cukier i gotuj, aż cukier całkowicie się rozpuści, a mieszanina lekko zgęstnieje, 5 do 7 minut.
Dodaj połowę żurawiny i gotuj, aż pękną.
Dodaj pozostałe żurawiny i gotuj przez 5 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z mango i skórką.
Podawać w temperaturze pokojowej.