Przepis Cranberry Clementine Salsa Frescan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $7.75 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zielonej cebuli, papryka jalapeno, żurawina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Clementine-Salsa Żurawinowa, Salsa Fresca / Salsa Mexicana (Pico De Gallo), oraz Salsa Fresca.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.