Cracker Jack Brownie Sundae

Cracker Jack Brownie Sundae
Przepis Cracker Jack Brownie Sundae może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 58 minut. Ten przepis służy 9. Ten deser ma 292 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajko, karmelowy syrop lodowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowy Cracker Jack, Cracker Jack Cookies I, oraz Domowy Cracker Jack.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić pierwsze 3 składniki w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (o 2 protokół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj jajko; beat 2 minuty lub aż blady.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Umieść chipsy czekoladowe w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki i kuchenki mikrofalowej w wysokich odstępach 20-sekundowych, aż do całkowitego rozpuszczenia, mieszając po każdym odstępie czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj czekoladę do mieszaniny cukru; beat aż połączone. Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
MlekoMleko
6
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
7
Połącz mąkę, niesłodzone kakao i sól; dodaj do mieszaniny cukru, mieszając tylko do momentu wymieszania ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
8
Zeskrobać ciasto do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec w temperaturze 375 przez 18 minut lub do całkowitego ustawienia. Schłodzić do temperatury pokojowej w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Ciasteczka pokroić na 9 równych porcji.
11
Umieść jedną porcję brownie na każdym z 9 małych talerzy; top każde brownie z 1/4 szklanki lodów i około 1 1/2 łyżki syropu karmelowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
LodyLody
12
Pokrojone krakersy posypać równomiernie lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W58 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn