Cracker Candy
Cracker Candy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 677 kalorii, 8G białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka masła, cukru, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cracker Candy, Saltine Cracker Candy, oraz Soda Cracker Chocolate Candy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z cukrem i doprowadzić do niskiego wrzenia. Kontynuuj gotowanie, stale mieszając, aby zapobiec spaleniu, około 3 minut.
Ułóż krakersy na blasze ciastek w jednej warstwie i skropić mieszaniną cukru.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 5 minut lub do momentu, gdy krawędzie zaczną brązowieć.
Wyjąć z piekarnika i rozprowadzić kawałki czekolady równomiernie na górze, gdy się stopią.
Posypać orzechami, delikatnie wciskając w roztopioną czekoladę. Ostudzić, aż czekolada stwardnieje i rozbić na kawałki. Przechowywać w lodówce do momentu podania. Pozostawić do ostygnięcia i rozbić na kawałki. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.