Cracked Black Pepper-Shrimp Alfredo
Pęknięty czarny pieprz-krewetki Alfredo może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti, pomidory winogronowe, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Asiago & Cracked Black Pepper Biscuits, Krab z trawą cytrynową, czarnym pieprzem i bazylią, oraz Seitan, warzywa, i popękane czarny pieprz en Papillote dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spaghetti gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem przynieś mleko tylko na wolnym ogniu w dużej patelni nonstick, stale mieszając.
Dodać serek śmietankowy, parmezan i pieprz; gotować i mieszać 3 do 5 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia serka śmietankowego i dobrze wymieszania sosu.
Dodaj krewetki i pomidory; gotować i mieszać 2 min. lub aż do przegrzania.
Dodać do sosu serowego; lekko wymieszać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto