Crack Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Crack Pie. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 245 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, vanillan ekstrakt, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crack Pie, Crack Pie, oraz Ziemniaki Crack dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 13 x 9 x 2-calowy metalowy piec z pergaminem; płaszcz z rozpylaczem.
Połącz 6 łyżek stołowychbutter, 4 łyżki brązowego cukru I2 łyżki cukru w średniej misce.Za pomocą miksera elektrycznego, beat mieszaniny untillight i puszyste, od czasu do czasu scrapingdown boki miski, o 2 protokół.
Dodać jajko; ubić do bladości i puszystości.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól i ubijaj,aż dobrze się wymieszasz, około 1 minuty. Włącz mieszankę owsianą na przygotowaną patelnię do pieczenia; naciśnij równomiernie na patelni.
Piec do jasnego złota na wierzchu, 17 do 18 protokół.
Przenieś patelnię do pieczenia torack i fajne ciastko całkowicie.
Używając rąk, pokruszyć ciastko owsianeduż miskę; dodać 3 łyżki masła I1 1/2 łyżki brązowego cukru. Wcierać z końcówkami, aż mieszanina będzie wystarczająco wilgotna, aby połączyć się.
Przenieś ciastko crust mixtureto 9-cala średnicy szklanym naczyniu pie. Używając fingers, naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie i po bokach naczynia ciasto.
Umieść ciasto danie zrust na obramowanej blachy do pieczenia.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°.
Ubij oba cukry, mleko w proszku i sól w średniej mieszance bowlto.
Dodać roztopione masło i whiskuntil mieszane.
Dodać śmietanę, następnie żółtka i wanilię i ubijać do dobrze wymieszanego.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec ciasto 30 minut (wypełnienie może zacząć bańki). Zmniejsz temperaturę owentu do 163°. kontynuuj pieczenie nadzienie pieuntil jest brązowe w plamkach i ustawione wokół, ale środek nadal porusza się lekko, gdy naczynie jest delikatnie wstrząśnięte, około 20 minut dłużej. Fajne ciasto 2 godziny w naczyniu ciasto na stojaku.Chill uncovered overnight. DO AHEAD: Canbe wykonane 2 dni do przodu. Przykryć; przechowywać schłodzone.
Cukier puder przesiać lekko na wierzch.
Ciasto pokroić w kliny i podawać na zimno.