Crab Rockefeller
Need a pescatarian main course? Krab Rockefeller może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Przepis ten służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Na 2,79 zł za porcję, ten przepis okładki 35% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, mięso krabowe, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 73%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Crab Cakes Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu rozpuścić 2 łyżki masła. Mąkę mieszamy do uzyskania gładkości; stopniowo dodajemy mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejszyć ogień; dodać ser i mieszać, aż będzie gładka.
Przenieś do nasmarowanego płytkiego 1-qt. naczynie do pieczenia. Pozostałe masło roztopić; wrzucić z bułką tartą.
Piec bez przykrycia, w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub do uzyskania bąbelków.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z nich jest Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Nasz 2014 Carneros Chardonnay ma piękny złoty kolor. To średnio mocne wino roi się od aromatów gruszek, kokosa, wanilii i miodu. Szerokie i ekspansywne podniebienie uzupełnia aromaty słodkimi i bogatymi nutami. Odważne wino o smakach złotego pysznego jabłka, maślanego tostu, wanilii i miodu to naprawdę pyszne wino, które można połączyć ze wszystkim