Crab Imperial I
Crab Imperial I jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka majonezu, jajka, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Crab Imperial, Crab Imperial z czerwoną papryką, oraz Zapiekanka Crab Imperial.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, połączyć mięso krabowe, papryka, pimento, majonez, jajko, sos Worcestershire, sól, musztarda w proszku i sos czerwony pieprz.
Dobrze wymieszać i łyżką do płytkiego naczynia do pieczenia 1 1/2-quart.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 do 25 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.