Crab Bake
Crab Bake to pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mięso krabowe, mleko, cebulę instant i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Crab Quiche Bake, Pieczywo Karczochowo-Krabowe, oraz Ser & Krab Brunch Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem krakersów, dodając wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać konsystencję dip.
Umieścić w małym naczyniu do pieczenia i piec przez 15 minut.
Podawać na gorąco na krakersach.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.