Cozido
Cozido może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 876 kalorii. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka słodkich ziemniaków, kiełbasa salpicao, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy są .
Instrukcje
Całe mięso (stek z boczku) włożyć do dużego garnka, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia; usunąć wszystkie szumowiny.
Dodać sól, pieprz, cebulę, czosnek, natkę pietruszki (2 gałązki świeżej mięty można zastąpić, jeśli chcesz), liście laurowe i goździki; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez około 90 minut; przetestować kiełbasy po około 40 minutach, jednak i usunąć je (utrzymać je ciepłe), jak tylko są gotowane.Testuj pozostałe mięso w czasie gotowania, ponieważ nie wszystkie mięso może potrzebować pełnego czasu gotowania 90 minut; utrzymuj ciepło mięsa podczas wyjmowania z garnka.Zachowaj usuwanie szumowiny jak gotuje mieszanki, i odtłuścić wszelkie widoczne tłuszczu, jak również.Gdy całe mięso zostało usunięte, dodać słodkie ziemniaki, rzepa, kapusta, marchew i collard zielony (jeśli bulion zmniejszył się zbyt dużo, dodać wodę, aby upewnić się, że warzywa są pokryte); smak i dodać trochę soli, jeśli to konieczne.Na średnim ogniu, gotować warzywa, pod przykryciem, przez około 20 minut, lub dopóki nie będą miękkie podczas badania; jeśli niektóre warzywa gotować szybciej niż inne, wyjąć je i zachować ciepło.Gdy wszystkie warzywa są gotowane, pokroić zarówno mięso i warzywa na kawałki wielkości porcji i umieścić na poszczególnych talerzach zupy; mżawka bulion nad (Nie Można używać go wszystkie), i służyć.