Cozido

Cozido
Cozido może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 876 kalorii. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka słodkich ziemniaków, kiełbasa salpicao, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy są .

Instrukcje

1
Całe mięso (stek z boczku) włożyć do dużego garnka, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia; usunąć wszystkie szumowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać sól, pieprz, cebulę, czosnek, natkę pietruszki (2 gałązki świeżej mięty można zastąpić, jeśli chcesz), liście laurowe i goździki; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez około 90 minut; przetestować kiełbasy po około 40 minutach, jednak i usunąć je (utrzymać je ciepłe), jak tylko są gotowane.Testuj pozostałe mięso w czasie gotowania, ponieważ nie wszystkie mięso może potrzebować pełnego czasu gotowania 90 minut; utrzymuj ciepło mięsa podczas wyjmowania z garnka.Zachowaj usuwanie szumowiny jak gotuje mieszanki, i odtłuścić wszelkie widoczne tłuszczu, jak również.Gdy całe mięso zostało usunięte, dodać słodkie ziemniaki, rzepa, kapusta, marchew i collard zielony (jeśli bulion zmniejszył się zbyt dużo, dodać wodę, aby upewnić się, że warzywa są pokryte); smak i dodać trochę soli, jeśli to konieczne.Na średnim ogniu, gotować warzywa, pod przykryciem, przez około 20 minut, lub dopóki nie będą miękkie podczas badania; jeśli niektóre warzywa gotować szybciej niż inne, wyjąć je i zachować ciepło.Gdy wszystkie warzywa są gotowane, pokroić zarówno mięso i warzywa na kawałki wielkości porcji i umieścić na poszczególnych talerzach zupy; mżawka bulion nad (Nie Można używać go wszystkie), i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeża Miętaświeża Mięta
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
RzepaRzepa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn