Cowboy Beef Dip
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj Cowboy Beef Dip. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 58 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, cebulę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kowbojski Gulasz Wołowy, Cowboy Seasoning rub {for Beef}, oraz Cowboy Beef & Bean Chili podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni ugotować wołowinę, 3 łyżki cebuli, 2 łyżki czerwonej papryki i 1 łyżkę zielonej papryki na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Wymieszaj zupę, salsę, 3 łyżki dojrzałych oliwek, 3 łyżki oliwek nadziewanych pimiento, Chilli, Jalapeno, oregano i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Przełożyć do naczynia do serwowania. Posypać serem, kwaśną śmietaną i natką pietruszki; posypać pozostałą cebulą, papryką i oliwkami.
Podawać z chipsami tortilla.