Need a danie główne bezglutenowe? Kraj Skillet może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka polskiej kiełbasy, wody, skondensowanej śmietany z zupy selerowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy są Country Skillet Breakfast, Country Morning Skillet, oraz Country Brunch Skillet.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotować kiełbasę i cebulę w oleju, aż cebula będzie miękka; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Połączyć wodę, zupę, bazylię, tymianek i pieprz; dodać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta