Country Cooking Slow Cooker Neck Bones

Kraj gotowania powolne Cooker szyi kości może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole danie przepis. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 8 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 269 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, ocet destylowany, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 36%. Spróbuj Kości szyi i fasola Lima, 365 dni powolnego gotowania: dla powolnej kuchenki tandetne, Nieburzone Meksykańskie muszle, oraz 365 dni wolnego gotowania: do powolnego gotowania miód z kurczakiem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kości szyi w powolnej kuchence.
Posypać cebulą, czosnkiem, solą i liśćmi tymianku.
Przykryć i gotować na wysokościach, aż mięso będzie miękkie, około 4 godzin.