Country Boys 'Chorizo Huaraches from' New York à la Cart

Need a danie główne bezglutenowe? Country Boys 'Chorizo Huaraches z' New York à la Cart może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 697 kalorii, 30g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 51 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka meksykańskiego chorizo, ser cotija, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kwik Meal Cart 's White Sauce from' New York A La Cart, Kwik Meal Cart 's Lamb from' New York A La Cart, oraz Huaraches zwieńczone Chorizo Refried fasola, pomidory i awokado.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na wysokości przez około 5 minut.
Wyjmij chorizo z osłonki i dodaj do patelni. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i smażyć chorizo, rozbijając go na małe kawałki łopatką, gdy gotuje. Gotować, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i odsączyć smar. Możesz zarezerwować smar do smażenia huaraches, w razie potrzeby.
Masę umieścić w dużej misce i wymieszać z solą. Powoli dodaj około 2 1/4 szklanki wody i wymieszaj z rękami, aby osiągnąć właściwą konsystencję. Ciasto powinno być miękkie, ale nie lepkie, i może trzeba użyć więcej lub mniej wody. Uformuj 6 jajowatych kulek wielkości dłoni. Wciśnij palce do środka każdego z nich ręcznie w kółka, tworząc głęboki rów w środku, aby kula ciasta przypominała Kajak.
Dodaj 1/2 łyżeczki fasoli na środek każdej kulki ciasta i szczyp ciasto, aby uszczelnić i przywrócić kształt jajka.
Umieść ciasto na dużym arkuszu folii z tworzywa sztucznego i naciśnij delikatnie, aby spłaścić, a następnie przykryj innym dużym arkuszem folii z tworzywa sztucznego i użyj wałka do ciasta, aby rozciągnąć nadziewane ciasto, tworząc duży owal o grubości około 1/4 cala.
Dodaj 1 do 2 łyżki oleju roślinnego (lub zarezerwowany smar chorizo) do płaskiego grilla lub dużej żeliwnej patelni i podgrzać na średniej wysokości przez jedną minutę. Ostrożnie umieścić huarache na ogrzanej powierzchni przez około 3 minuty, przewrócić i grillować przez kolejne 2 minuty lub aż obie strony będą złociste.
Posmarować kilkoma łyżkami pozostałej fasoli. Top z chorizo, posiekaną sałatą, pomidorem, cebulą, kolendrą i serem cotija.