Coulibiak z łososia

Coulibiak z łososia
Coulibiak z łososia wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1119 kalorii, 52g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na $6.9 za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 3 ludzie uznali ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pod ręką szalotkę, koperek, ciasto francuskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest znakomite. Spróbuj Coulibiak Z Łososia, Coulibiak z łososia, oraz Salmon coulibiac dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn