Cottage Pudding-Upside Down Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 599 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie, mleko, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Śliwkowe Ciasto Budyniowe Do Góry Nogami, Śliwkowe Ciasto Budyniowe Do Góry Nogami, oraz Budyń twarogowy Dj.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wlać roztopione masło na dno kwadratowej patelni o średnicy 8 cali. Przechyl patelnię tak, aby była równomiernie pokryta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Masło posypać brązowym cukrem. Ułóż plasterki jabłka, aby przykryć brązowy cukier, odstaw na bok. W średniej misce, śmietany razem skrócenie i biały cukier. Ubić jajko i wanilię, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cukier Granulowany
Skracanie
Wanilia
Masło
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę