Cottage Pudding-Upside Down Cake
Cottage Pudding-Upside Down Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 599 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie, mleko, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Śliwkowe Ciasto Budyniowe Do Góry Nogami, Śliwkowe Ciasto Budyniowe Do Góry Nogami, oraz Budyń twarogowy Dj.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać roztopione masło na dno kwadratowej patelni o średnicy 8 cali. Przechyl patelnię tak, aby była równomiernie pokryta.
Masło posypać brązowym cukrem. Ułóż plasterki jabłka, aby przykryć brązowy cukier, odstaw na bok. W średniej misce, śmietany razem skrócenie i biały cukier. Ubić jajko i wanilię, aż będą lekkie i puszyste.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać z kremową mieszanką na przemian z mlekiem.
Wlać do patelni do pieczenia, aby owoce były całkowicie przykryte.
Piec przez 40 do 50 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona, wyjdzie czysta. Natychmiast odwróć na talerz do serwowania.
Podawać na ciepło z lodami lub sosem.