Cotecchino con Lenticchie (duża Kiełbasa z soczewicą)

Cotecchino con Lenticchie (duża Kiełbasa z soczewicą)
Cotecchino con Lenticchie (duża Kiełbasa z soczewicą) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście szałwii, marchew, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Noworoczna tradycja: Cotechino con lenticchie (kiełbasa Emiliańska z soczewicą), Riso e lenticchie (ryż i soczewica), oraz Kiełbasa Cotecchino w dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zagotować 6 szklanek wody i dodać sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Dodać soczewicę, marchew, czosnek, i szałwia i gotować, aż soczewica są miękkie jeszcze Firmy, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
SoczewicaSoczewica
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Odcedzić i umieścić w misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Dodać olej i ocet, doprawić solą i pieprzem, dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Kilka razy nakłuj kiełbaski szpilką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
6
Umieścić w dużym garnku z zimną wodą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do bardzo niskiego wrzenia i przykryć garnek. Gotować przez 1,5 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Umieść marynowaną soczewicę na dużym talerzu, aby utworzyć łóżko dla cotecchino.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
8
Kiełbaski odcedzić i pokroić w 1/4 cala. Ułóż kiełbasę na soczewicy i podawaj na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
SoczewicaSoczewica
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn