Cotecchino con Lenticchie (duża Kiełbasa z soczewicą)
Cotecchino con Lenticchie (duża Kiełbasa z soczewicą) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście szałwii, marchew, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Noworoczna tradycja: Cotechino con lenticchie (kiełbasa Emiliańska z soczewicą), Riso e lenticchie (ryż i soczewica), oraz Kiełbasa Cotecchino w dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować 6 szklanek wody i dodać sól.
Dodać soczewicę, marchew, czosnek, i szałwia i gotować, aż soczewica są miękkie jeszcze Firmy, o 25 protokół.
Odcedzić i umieścić w misce do mieszania.
Dodać olej i ocet, doprawić solą i pieprzem, dobrze wymieszać. Odstawić.
Kilka razy nakłuj kiełbaski szpilką.
Umieścić w dużym garnku z zimną wodą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do bardzo niskiego wrzenia i przykryć garnek. Gotować przez 1,5 godziny.
Umieść marynowaną soczewicę na dużym talerzu, aby utworzyć łóżko dla cotecchino.
Kiełbaski odcedzić i pokroić w 1/4 cala. Ułóż kiełbasę na soczewicy i podawaj na gorąco lub w temperaturze pokojowej.