Corvina Cacerola (Ekwadorska Zapiekanka Rybna)

Corvina Cacerola (Ekwadorska Zapiekanka Rybna)
Corvina Cacerola (ekwadorska Zapiekanka rybna) wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 831 kalorii, 26g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, grubą sól, orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Food.com. można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Bakłażana Nikaraguańskiego (Cacerola De Berenja), Corvina Traditional, oraz Fanesca (Ekwador.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn