Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Corny Coleslaw spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 52 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka cebuli, orzeszki ziemne, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Corny Coleslaw, Corny Coleslaw, oraz Corny Dogs.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć kapustę, kukurydzę i cebulę. W małej misce, połączyć śmietanę, majonez, cukier, sok z cytryny, musztarda i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny