Cornucopia Homara
Homar Cornucopian jest pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz SOS pieprzowo-mango, śmietanę, dekoruj: gałązki kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pieczony Róg Obfitości, Lox Cornucopian Przystawka, oraz Cornucopia Kompot.
Instrukcje
Tortille przeciąć na pół; stos. Owiń w folię.
Piec w temperaturze 325 przez 10 do 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Doprowadzić Wino i sok z limonki do wrzenia w dużej patelni na średnim ogniu; gotować 1 do 2 minut lub do zmniejszenia o połowę. Stopniowo mieszaj masło, aż będzie gładkie.
Dodać homara i następne 8 składników, i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 1 do 2 minut lub aż dokładnie ogrzane. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki homara na 1 końcu każdej tortilli; zwiń w kształt stożka.
Podawać z sosem z czerwonej papryki i Mango; w razie potrzeby udekorować.