Cornish Pasty

Cornish Pasty
Przepis Cornish Pasty jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać masło, marchew, sól koszerna i popękany pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cornish Pasty, Tradycyjna Pasta Kornwalijska, oraz Domowa Pasta Kornwalijska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozpuścić masło na patelni i dodać cebulę i por; gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. W misce połączyć stek, pasternak, ziemniaki, marchew i tymianek, i wrzucić do połączenia. Gdy cebula i por ostygną, Dodaj do mieszanki i wymieszaj. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozwałkuj ciasto na blachę o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Pokrój na 4 kółka o średnicy około 5 cali. Jeśli nie można wyciąć wszystkich kółek z początkowego arkusza ciasta, ponownie zwijamy ciasto i w razie potrzeby wycinamy Pozostałe kółka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Łyżka od 1/3 do 1/2 szklanki masy do napełniania na pół koła ciasta.
6
Krawędzie pędzla z ubitym jajkiem i złóż drugą połowę nad nadzieniem. Uszczelnij, naciskając delikatnie widelcem lub palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia i powtórzyć z pozostałym ciastem i nadzieniem (może zostać nadzienie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Posmaruj wszystkie pasty ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Umieścić w piekarniku 204°; gdy ciasto zaczyna brązowieć, obrócić piekarnik do350 i piec przez dodatkowe 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Podawać z mocnym piwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
AleAle
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn