Cornish Pasties

Cornish Pasties
Cornish Pasties wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 21g tłuszczu i w sumie 418 kalorii. Za 62 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, masła, ziemniaków i mąki. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Cornish Pasties, Cornish Pasties, oraz Cornish Pasties.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wołowinę, ziemniaki, cebulę i przyprawy; odstawić. Do ciasta w dużej misce wymieszaj mąkę, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pokroić w tłuszcz i masło. Stopniowo dodawaj wodę, podrzucając widelcem, aż ciasto utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podziel ciasto na 12 części; rozwałkuj każdy na 6 cali. kręgi. Zwilżyć krawędzie wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Umieść około 1/2 szklanki nadzienia na połowie każdego koła. Złóż drugą połowę nadzienia; ściśnij krawędzie widelcem, aby uszczelnić.
5
Wytnij kilka szczelin w każdym cieście.
6
Ułóż na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Połącz jajko i śmietanę; posmaruj blaty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Piec w temperaturze 400° przez 15 minut. Zmniejsz ogień do 350° i piecz 40-45 minut dłużej lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn