Cornish Pasties
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Cornish Past. Ten bezmleczny przepis serwuje 8 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 828 kalorii, 26g białka, oraz 57g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, przyprawy Irvine, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cornish Pasties, Cornish Pasties, oraz Cornish Pasties podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni i podsmażyć marchew, cebulę, ziemniaki i czosnek do al dente.
Dodać mieloną wołowinę i brązowy.
Odsączyć tłuszcz z patelni i doprawić solą, pieprzem i przyprawą. Wymieszaj pastę pomidorową, aby związać mieszaninę i ostudzić.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozwałkować ciasto z ciasta francuskiego i za pomocą przecinarki do kółek wyciąć kółka ciasta o średnicy od 16 do 24 (3 cale) i umieścić na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia.
Umieścić łyżkę mieszanki mięsnej na 1 stronie każdego kółka ciasta. Złożyć każdy na półkole i uszczelnić krawędzie, ściskając ciasto razem.
Szczotkuj powierzchnię ciasta z umyciem jajkiem.
Piec na złoty kolor, około 6 do 8 minut.