Cornish Pastie II
Cornish Pastie II wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 132 kalorie, 11g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka okrągły stek, mielony pieprz, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cornish Hen, Pasty kornwalijskie, oraz Pasty Kornwalijskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto podzielić na trzy równe części.
Rzuć 1/3, aby uzyskać prostokąt 8x15 cali. Przyciąć krawędzie i przyciąć, aby dwa 7-calowe kwadraty.
Umieścić na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi dwiema trzecimi ciasta.
Ułóż warstwę ziemniaków na połowie każdego kwadratu ciasta, wierzch z warstwą cebuli, a następnie z mięsem.
Posypać solą i pieprzem, doprawić masłem.
Zwilż krawędzie ciasta zimną wodą i złóż, aby uzyskać Trójkąty; przyciśnij krawędzie, aby uzyskać szczelne uszczelnienie. Szczelne uszczelnienie zatrzymuje parę i sprawia, że soczyste wypieki.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 1 godzinę lub do miękkości mięsa.
Podawać na gorąco z sosem chili, ketchupem lub marynatą lub podawać na zimno do kanapek.