Cornish Hens the Easy Way

Kury kornwalijskie łatwy sposób może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 929 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,16 zł za porcję. Mieszanka soli koszernej, kury z dziczyzny, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Easy Cornish Game Hens, Łatwe grillowane kury kornwalijskie i cukinia z grecką marynatą, Tzatziki i sałatką grecką, oraz Kury Kornwalijskie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Każdą kurę pocierać połową limonki.
Kury skropić oliwą z oliwek, doprawić chili w proszku, kminkiem, koszerną solą i pieprzem.
Kury umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Kury pieczone 15 minut w nagrzanym piekarniku. Zmniejsz ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie 30 minut lub do temperatury wewnętrznej 180 stopni F (80 stopni C).